Reacties

Lionsclub Zeewolde
“Namens de Lionsclub Zeewolde dank voor jullie voorstelling van vanmiddag. Het was helemaal TOP! Wij hebben erg veel positieve reacties gehad vanuit het publiek.”

Open Huis Ontmoetingskerk Dordrecht
De voorstelling ‘Het Terras” van theatergroep “Mooi Weer” bleek precies wat we zochten voor onze doelgroep in Het Open Huis in de Ontmoetingskerk.  Een vlotte, goed verstaanbare voorstelling met genoeg interactie met het publiek. Leuke oude/bekende liedjes die door velen werden meegezongen verpakt in een grappig verhaal met veel komische elementen. 

De voorbereidingen verliepen soepel en correct en vanaf het moment van de vraag naar de mogelijkheden (gevonden via internet) was er een prettig contact. Alle afspraken werden keurig nagekomen en het op-en afbreken van het podium ging vlot en zonder overlast voor de gasten.De gasten (gemengde groep senioren van 60 tot 85 jaar) waren vol lof en hebben erg genoten.

Enkele opmerkingen vanuit het publiek:

“Ik vond al die liedjes zo leuk, ik was ze eigenlijk vergeten, maar nu herkende ik ze weer en ik moest er een beetje van huilen”
“wat een aardige mensen, die spelers en wat deden ze het goed”
“die zangeres is echt een vakvrouw, wat knap”

Theatergroep Mooi Weer

Gebruik maken van oude liedjes en melodieën kent het gevaar van oubolligheid. ‘Mooi Weer’ weet dat door de eigentijdse uitvoering, de verpakking in cabaret- en quizvorm te vermijden. ‘Theatergroep Mooi weer’: een echte aanrader voor optredens voor Zonnebloembijeenkomsten en ander, vergelijkbaar publiek.”
Jan Kuiperij, districtshoofd Nationale Vereniging ‘De Zonnebloem’, Noord en Oost Gelderland

De gasten vonden het geweldig! En vooral ook zo herkenbaar.
Sonja van ‘t Verlaat De Zonnebloem regio De Bernisse

Achthonderd gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, regio Krimpenerwaard, hebben maandagmiddag in de Goudse Schouwburg genoten van een voorstelling van Theatergroep Mooi Weer …
`Vijf keer in verpleeghuis Antonia en voor de vijfde keer zéér enthousiaste reacties. Ieder programma komt volledig tot zijn recht door het goede pianospel, de prachtige stemmen en de eenvoud van de attributen. Bewoners, revalidanten, vrijwilligers, iedereen is vol lof.“ 
Joke Stam, hoofd activiteitenbegeleiding Verpleeghuis Antonia Terborg

” … een meer dan professionele indruk, instrumentaal en vocaal klopte het helemaal … “
“… interactie met het publiek, men luisterde aandachtig en deed volop mee …”
“… 2 keer 3 kwartier helemaal ondergedompeld in de sfeer van vervlogen jaren…
Kees Berende, ANBO afdeling Dussen 

Theatergroep Mooi Weer

“… alleen maar positieve reacties …”
” Aan de keukentafel’ is zeer geschikt voor een gezelschap zoals dat van de ouderenbonden.”
” De afdeling Dukenburg kan uw gezelschap dan ook alleen maar positief aanbevelen naar andere afdelingen.” 
Piet van der Doef secr. afd. Dukenburg (KBO)

Mooi Weer’ is een professionele theatergroep. Prettig om mee samen te werken. Camiel en Irene sloten met hun stuk ‘Aan de keukentafel’ op een luchtige wijze een informatiebijeenkomst voor onze klanten af.
Het stuk werd op maat aangepast aan onze bijeenkomst.
Je zag het publiek genieten!
Josine Kaptheyns, Rabobank De Kempen-West

 “Jullie presentatie van de jaren 50 was heerlijk en realistisch” 
“Naast jullie muzikaliteit maakte de beheersing van het verwoorden van julllie tekst indruk.”
“Voor degenen die op zoek zijn naar een dergelijk cabaretesk programma willen we alleen maar melden: niet verder zoeken!”
Guus Hulst, Voorzitter Club van Past-Rotarians Kennemerland

“Een voorstelling die precies aansluit bij de belevingswereld van de oudere.”
“Door het publiek er bij te betrekken blijft de voorstelling tot het einde zeer boeiend.”
“Een speciaal compliment wil ik maken aan Camiel voor zijn voortreffelijke pianobegeleiding. Ook aan Irene, het is een vakvrouw! Het zijn artiesten die hun vak zeer goed verstaan.”
Henk van ‘t Hoff, activiteitenbegeleiding Het Hoge Heem Uithoorn 

Theatergroep Mooi Weer

De theatervoorstelling ‘waar blijft de tijd’, welke jullie op oudejaarsdag hebben gespeeld was weer fantastisch, jullie waren het gesprek van de dag en zelfs nog van de dagen daarna…geweldig!
Sarah Maes Coordinator Welzijn Ruitersbos Breda

Wat een geweldige voorstelling hebben we mogen bijwonen. Echt een voorstelling voor deze doelgroep. Alle bewoners hebben enorm genoten, (en wij ook natuurlijk) dat was aan de mensen te zien en de interactie was helemaal geweldig.

” … is er in de Molenburg een fantastische middag verzorgd door Theatergroep Mooi Weer. Er was veel interactie met het publiek, veel herkenning door bewoners, ze hebben heerlijk mee kunnen zingen met de prachtig gezongen liedjes van Theatergroep Mooi Weer. Ze hebben genoten van deze middag! “
Jeanet Boot, activiteitenbegeleidster De Molenburg Haarlem

Namens alle Solo’s bedankt voor jullie optreden! Ik heb alleen maar lovende woorden gehad.
Corinne Roos, Nederlandse Kampeerauto Club 

Aan de keukentafel’ gezien in Borne. Zeer profesionele voorstelling. Met hart en ziel gespeeld zonder overdreven of aanstellerig optreden. Geboeid van begin tot einde. Niet echt mijn genre en dat wil dus heel veel zeggen. Iedereen heeft genoten van Irene en Camiel. Kerstwaardig op 1e Kerstdag.
Bezoeker kerstherberg Borne