Over ons

Theatergroep Mooi Weer wordt gevormd door drie enthousiaste professionals uit de muziek- en theaterwereld. Alle vier hebben ze een warm hart voor ouderen en vinden ze het een voorrecht om voor hen op te mogen treden. De voorstellingen worden altijd in duo’s verzorgd: Eén pianist/acteur samen met een zangeres/actrice.
Graag stellen wij ons even aan u voor:

Irene van der Aart werkt al geruime tijd als actrice, cabaretière, zangeres en presentatrice. Ze speelt bij theater ZieZus haar eigen jeugdvoorstellingen samen met Hannah Borst , zingt en speelt voorstellingen voor senioren in Theatergroep Mooi Weer en maakt cabaret op maat.

Irene van der Aart Theatergroep MooiWeer
Irene van der Aart

Sinds 2003 verdeelt ze haar tijd tussen Amsterdam en de Achterhoek, waar haar partner veehouder is. Ze schrijft over haar ervaringen op de boerderij en de verschillen tussen stad en platteland voor dagblad De Gelderlander en het tijdschrift Naober.

Zie ook: www.irenevanderaart.nl

Willeke Heijstee is een professioneel zangeres en heeft meerdere zangprogramma’s, zoals ‘Willeke Zingt’ (solo programma voor ouderen) en ‘Op zoek naar de Musical’. Ze ging in 2017 viral op Facebook met haar specialisatie met zingen voor ouderen met dementie, sinds die tijd treed zij door heel Nederland op voor zorginstellingen.

Willeke Heijstee

In 2007 won ze de finale van het televisie programma Una Voce Particolare  met Ernst Daniel Smit.  In oktober 2010 was ze solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ere-concert voor de componist Sondheim met het Metropole Orkest in Vredenburg Utrecht. Dit programma werd live op de radio uitgezonden. Sinds 2008 is ze ook werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer.

Zie ook www.willekezingt.nl

Jan-Pieter Maaijwee is onze pianist, Deze multi-instrumentalist speelt buiten onze voorstellingen ook vaak bij geïmproviseerde theatervoorstellingen en zakelijke evenementen. Als muziekdocent verzorgt hij piano- en gitaarlessen en ontwikkelt hij muziekprojecten voor peuters en kleuters. Zo bereikt hij een publiek van 2 tot 102 jaar. Wij zijn blij dat hij nu ook onderdeel is van Theatergroep Mooi Weer!

Jan-Pieter Maaijwee

Zie ook www.maaijweemusic.nl